Veelgestelde vragen

Hoe en wanneer kan ik de statafel afhalen?

U kunt uw statafel ophalen op afspraak, op het onderstaande adres:

Oranjelaan 6
4872 AZ Etten-Leur

Zowel in de avond als overdag is geen enkel probleem. Let op; wij zijn niet de gehele dag aanwezig om statafels aan u te overhandigen of in ontvangst te nemen. Kom daarom op het afgesproken tijdstip, zodat u niet voor een gesloten deur staat. In het weekend proberen wij ook statafels aan u over te dragen, op afspraak.

Hoe en wanneer moet ik betalen?

U kunt bij ons contant betalen bij afhalen (of bezorgen). Per bank overmaken is ook mogelijk. Het bedrag dient dan voor levering of afhaling op onze rekening staan.

Betaal ik naast de huur ook een borgsom?

Ja, u betaalt 70 euro borg naast de huurprijs. De huurprijs + borg betaalt u bij afhalen of bezorging van de statafels.

Ik heb een bedrijf, is een BTW factuur ook mogelijk?

Uiteraard! Op deze website staat de prijs inclusief BTW. Het is mogelijk om een factuur te ontvangen met daarop de BTW apart vermeld.

Moet ik de statafel schoon retour brengen?

Ja, graag! U kunt de statafel met schoonmaakmiddel schoon boenen en daarna terug brengen. Tafels met kringen van drank worden niet geaccepteerd. Schoonmaak kosten worden gefactureerd met een prijs van 10 euro per tafel.

De statafel is beschadigd door omvallen of een ander ongelukje, wat nu?

Lever de statafel in, met de opmerking dat er een beschadiging is aan de tafel. Wij beoordelen de schade. De schade zal worden ingehouden van de borg of indien nodig achteraf in rekening gebracht.

Bezorgen jullie ook?

Ja, wij bezorgen ook graag uw statafels. Hieraan zitten kosten verbonden a 10 euro. Buiten Etten-Leur zijn de kosten op aanvraag.

Waarom zijn de prijzen van de statafels zo laag bij jullie?

U komt zelf uw statafel ophalen, maakt deze schoon na afloop en brengt ze netjes in zijn geheel terug. Hierdoor kunnen wij onze prijzen erg laag houden.